MENU

Voor €49,50 stelt u uw eigen menu samen door een voor, hoofd en nagerecht te kiezen waarbij drinken of een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement inclusief is. Daarnaast is het ook mogelijk om à la carte te dineren.

Soms vinden er plusconcerten plaats. Deze worden aangekondigd in de agenda. Hierbij wordt aangegeven wat de plus prijs is waarbij er ook een gesigneerde opname van de muzikant inclusief is.

Voor-gerechten

Huisgerookte zalm
Zalm uit eigen rookoven met dille crème fraîche.

Rauwkostsalade (vegetarisch)
Frisse vegetarische salade.

Franse uiensoep
Volgens Frans recept gemaakt.

Salade Niçoise
Originele Franse salade op basis van o.a. aardappel,
haricots vert, tonijn en ei.

Plateau Charcuterie
Een selectie van diverse Franse vleeswaren.

Fondue Camembert (vegetarisch)
Franse camembert uit de oven.

Onze voorgerechten worden geserveerd met
brood en (kruiden)boter.

Hoofd-gerechten

Slibtong met wittewijn/boterjus
Verse slibtong in de roomboter gebakken, afgeblust met witte wijn.

Saumon Grillé
Gegrilde zalm geserveerd met een beureblanc.

Gegrilde kipfilet met blauwe kaassaus
Dagverse filet van kip met blauwe kaas roomsaus.

Entrecote grillé (veau ou viande bovine)
Gegrilde kalfs- of runder entrecote met
Parijse kruidenboter.

Pasteitje champignonragout (vegetarisch)
Roomboter bladerdeeg bakje gevuld met ragout
van champignons.

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een
aardappelgerecht en groenten van het seizoen.

Nagerechten

Crêpe suzette
Flensjes met sinaasappelsaus en een bolletje vanilleroomijs.

Dame blanche
Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Fruits frais
Vers fruit van het seizoen met half geslagen room.

Profiteroles met warme chocoladesaus
Met room gevulde soesjes overgoten met warme
chocoladesaus.

Plateau de fromages
Een selectie verse Franse kazen van
Fromagerie Bon (onze buurman).