HAN VAN EIJK FT MEIKE VAN DER VEER

Geniet van een heerlijke avond

 • Han van Eijk
  Bij de naam Han van Eijk (’62) zult u misschien niet meteen ‘Aha!’ roepen, maar bij het horen van zijn stem wel. Han is sessiezanger en te horen in talloze jingles, commercials en (teken)films. Ook werkt hij als backing vocalist voor een bijna eindeloze rij van artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder de Toppers en Al Jarreau en was hij vaak te gast bij het onvolprezen Metropole Orkest.
  Verder was Han te zien en te horen in het populaire KRO tv programma ‘Het Gevoel Van’, en in het muziekprogramma van Cor Bakker: ‘Cor&Co’. En u zult hem absoluut (her)kennen van zijn nummer 1 hit ‘Leef’, het nummer dat in 1999 de herkenningstune was van het spraakmakende tv programma ‘Big Brother.’
  Op dit moment treedt Han op met zijn eigen band en werkt hij als vocal coach.

  Meike van der Veer
  Meike van der Veer studeerde zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, en verzorgd optredens in het binnen- en buitenland. Ze is bekend geworden door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland, daar eindigde ze als één van de finalisten. Meike heeft haar debuut-single ‘I want it‘ uitgebracht en is op dit moment haar eerste album aan het afronden.

  De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij vier uitverkochte concerten mocht zingen.

  Meike heeft een warme, soulvolle stem en zingt een mix van soul, jazz en pop.

  Henne Reijs
  Henne Reijs is pianist/toetsenist en afgestudeerd aan de conservatoria van Amsterdam (piano) en Alkmaar/Haarlem (keyboard/synthesizer). Sindsdien is hij actief als uitvoerend muzikant in de pop- en jazzwereld.
  Afgelopen jaren heeft hij getourd met o.a. Berget Lewis, Brace, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse. Ook waren er optredens in binnen- en buitenland met o.a. Ryan Shaw, Tino Martin, Ali B en Nielson.
  Daarnaast is Henne al jaren vaste pianist van het ZO! Gospel Choir, één van de meest bekende en meest gevraagde koren van Nederland.

  Henne is regelmatig met diverse artiesten te horen en te zien op radio en tv, zoals bij De Wereld Draait Door, RTL Late Night en Radio 538 Evers Staat Op.

 • Bandleden
  Han van Eijk (zang)
  Meike van der Veer (zang)
  Henne Reijs (pianist/toetsenist)

  Volg Han van Eijk op:

  Volg Meike van der Veer op:

  www.meikevanderveer.nl
    

  Volg Henne Reijs op:

  www.hennereijs.nl